Місто

​Інспекція з благоустрою Житомира має за місяць демонтувати незаконні банери та рекламу і цього разу відзвітувати перед виконкомом

1 October 2019, 15:12

1 жовтня на засіданні виконкому було прийнято рішення про демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами у Житомирі, проєкт якого був опублікований на сайті міської ради 30 серпня 2019 року.

«По інформації, наданій інспекцією з благоустрою, маємо 37 об’єктів незаконної реклами, більшість – встановлені самовільно, певна частина з них має протерміновані дозволи, переважна частина стосується заклеєних вікон, заклеєних фасадів, розтяжок на парканах», - доповів директор департаменту містобудування та земельних відносин міської ради Ігор Блажиєвський.

«Я вважаю, що варто в подібних рішеннях прописувати чіткі терміни виконання робіт та звітування про проведений демонтаж. Бо ми приймаємо це рішення, а чи воно виконується – ніхто не знає», - зауважила головуюча на засіданні заступник мера Житомира Світлана Ольшанська і запропонувала внести правку в пункт другий даного проєкту рішення виконкому.

Тож до тексту «зобов'язати комунальне підприємство «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради в місячний термін з дня прийняття цього рішення демонтувати спеціальні конструкції зовнішньої реклами» додали фразу «та доповісти про проведення робіт».

Нагадаємо, попереднє рішення про демонтаж зовнішньої реклами було прийняте на засіданні виконкому 9 січня 2019 року. Перелік адрес можна переглянути тут.

У даному рішенні також надавався термін на проведення демонтажу в один місяць, проте КП «Інспекція з благоустрою міста Житомира» не відзвітувала про проведену роботу та про виконання даного рішення виконкому.

Як повідомляв Житомир.info, 17 квітня 2019 року на засіданні виконкому було вирішено перевірити усі рекламні конструкції в місті та демонтувати ті, що встановили з порушеннями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Блажиєвський демонтаж інспекція з благоустрою  
Матеріали по темі