Здоров'я

Експрес-тести, наркозні препарати та одноразові костюми: яку гуманітарну допомогу отримали медзаклади Житомирської області

14 April 2020, 14:34

Станом на 9.00 14 квітня у Житомирській області зареєстровано 112 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Житомир.info промоніторив нормативно правову базу управління охорони здоров’я Житомирської ОДА, аби дізнатися, хто надавав гуманітарну допомогу УОЗ Житомирської ОДА у боротьбі з коронавірусом, які медичні вироби закуповували за кошти обласного бюджету та як їх розподілили між медичними закладами області з початку поточного року.

Відтак з початку 2020 року управління охорони здоров’я Житомирської ОДА підписало 25 наказів про розподіл медичних виробів по області, які закуплені за кошти обласного бюджету, та ліків, які область отримала у вигляді гуманітарної допомоги.

11 січня 2020 року УОЗ Житомирської ОДА внесло зміни до наказу та повернуло від КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради та КНП «Коростишівська центральна районна лікарня ім. Д.І.Потєхіна» 55 доз протиправцевого імуноглобуліну (вакцина проти правця), який у квітні 2018 року управління охорони здоров’я Житомирської ОДА отримало у якості гуманітарної допомоги, наданої посольством Індії в Україні. Отримані назад лікарські засоби управління охорони здоров’я розподілило між двома закладами: КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради та КП «Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка» Житомирської міської ради.



У цей же день УОЗ Житомирської ОДА підписало ще один наказ про розподіл лікарських засобів, закуплених за кошти обласного бюджету 2019 року. Комунальна установа «База спеціального медичного постачання» передала КНП “Обласний перинатальний центр” Житомирської облради 80 флаконів тіопенталу та 2 упаковки дитиліну (лікарські засоби для наркозу).



17 лютого УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл лікарських засобів: атракуріум-ново, дитилін, пропофол фармюніон, тіопентал (наркозні препарати), закуплених за рахунок коштів обласного бюджету 2019 року, між шістьма лікувально-профілактичним закладам.






19 лютого УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про передачу 40 упаковок промедолу та 20 упаковок фентанілу, які закуплені за кошти обласного бюджету 2019 року, до КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради.

21 лютого УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про передачу ще 45 флаконів протиправцевого імуноглобуліну, який отримало управлінню охорони здоров’я Житомирської ОДА у якості гуманітарної допомоги, наданої посольством Індії в Україні: 10 флаконів передали – до КП «Лікарня № 1» Житомирської міської ради; 30 флаконів – до КП «Лікарня № 2 ім. В.П. Павлусенка» Житомирської міської ради та 5 флаконів – до КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об'єднання».

13 березня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл медичного обладнання, закупленого за кошти обласного бюджету 2019 року, - одну дезінфекційну камеру передали КНП “Житомирська обласна психіатрична лікарня» Житомирської обласної ради.

Того ж дня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл виробів медичного призначення резервного фонду, закуплених за кошти обласного бюджету 2020 року. З метою раціонального та цільового використання медичних виробів біозахисні одноразові костюми (комбінезони), протиаерозольні респіратори типу “пелюстка” та захисні окуляри розподілили між КНП “Ємільчинською центральною районною лікарнею”, КНП “Радомишльською лікарнею”, КНП “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня” та КНП “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.



18 березня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл 247 комп'ютерних обладнань, закуплених за кошти обласного бюджету 2020 року, між 19 лікувально-профілактичними закладами.

Наступного дня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про відпуск ангіографічного обладнання, закупленого за кошти субвенції з Державного бюджету України місцевим бюджетам 2019 року на придбання ангіографічного обладнання, кошти обласного бюджету 2019-2020 років та бюджету м.Коростень 2019-2020 років, до КНП “Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міської ради”.

Також у той день УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл біозахисних одноразових костюмів (комбінезони), протиаерозольних респіраторів типу “пелюстка” та захисних окулярів, закуплених за кошти обласного бюджету 2020 року, між «База спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради та Обласним бюро судово-медичної експертизи Житомирської обласної ради.

24 березня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл експрес-тестів СОVID -19, отриманих в якості гуманітарної допомоги з Китаю, між 29 лікувально-профілактичним закладам Житомирської області. Кожен заклад отримав по 50 експрес-тестів на СОVID -19.

25 березня УОЗ Житомирської ОДА підписало ще один наказ про відпуск медичного виробу «захисні костюми (комбінезони)», отриманого в якості гуманітарної допомоги з Китаю, Обласному бюро судово-медичної експертизи Житомирської обласної ради в кількості 5 штук.

Ще один наказ 25 березня УОЗ підписало про передачу захисних окулярів та протиаерозольних респіраторів типу “пелюстка”, закуплених за кошти обласного бюджету 2020 року, трьом лікувально-профілактичним закладам.

26 березня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про передання медичного виробу «захисні костюми (комбінезони)», отриманого в якості гуманітарної допомоги з Китаю, Державній установі «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» в кількості 50 штук.

30 березня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл між трьома лікувально-профілактичним закладам експрес-тестів СОVID-19, отриманих в якості гуманітарної допомоги з Китаю. Кожен з них отримав по 50 штук.

Того ж дня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про передачу КНП «Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні» Житомирської обласної ради “швидкого тесту на коронавірус (25 штук)” в кількості 1 шт., що закуплений за кошти обласного бюджету 2020 року.

2 квітня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про передачу КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради респіраторів типу UVEX SIEV- Air 2110 FFP1NRD в кількості 285 шт., отриманих в якості гуманітарної допомоги від ТОВ “Хілер”.

ТОВ “Хілер” зареєстрований в Києві, провулок Політехнічний/проспект Перемоги, 1-33, корпус А. Спеціалізується фірма на виробництві іншої хімічної продукції, статутний капітал - 2 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Роман Юрійович Політов.

У той же день УОЗ Житомирської ОДА підписало ще один наказ про передачу медичних виробів, отриманих в якості гуманітарної допомоги з Китаю, КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради, однак що саме та в якій кількості не зазначається.

3 квітня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл медичних виробів, отриманих в якості гуманітарної допомоги з Китаю. На підставі листів виконавчого комітету Житомирської міської ради та КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради, трьом закладам охорони здоров’я передали медичні вироби.

6 квітня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл 7500 респіраторів, 14800 неталькованих рукавичок та 7000 бахіл (в одній упаковці 2500 пар), отриманих в якості гуманітарної допомоги від ТОВ «Пержанська рудна компанія», між 16 лікувально-профілактичними закладами області.

ТОВ “Пержанська рудна компанія” зареєстрована в Житомирській області, місто Олевськ, вулиця Заводська, 13. Спеціалізується фірма на добуванні руд інших кольорових металів, статутний капітал - 25 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Олег Олександрович Орлов.

Також того дня УОЗ Житомирської ОДА підписало про розподіл 930 біозахисних медичних костюмів та 360 захисних окулярів, отриманих в якості гуманітарної допомоги з Китаю, між 14 лікувально-профілактичними закладами.

7 квітня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про передачу лікарського засобу для наркозу «Фентаніл» 0,05 мг/мл 2 мл, придбаного за кошти обласного бюджету 2019 року, КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради в кількості 26 ампул.

8 квітня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл між 7 лікувально-профілактичними закладами лікарського засобу «Плаквеніл», наданого ТОВ «Санофі Авентіс Україна» в якості гуманітарної допомоги по програмі «Запобігання гострої респіраторної хвороби COVID-19».

ТОВ «Санофі Авентіс Україна» зареєстроване в місті Київ, по вулиці Жилянська,48-50А. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі фармацевтичними товарами, статутний капітал - 309 млн 50 тис. 500 грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є французька компанія “Санофі”

10 квітня УОЗ Житомирської ОДА підписало наказ про розподіл медичних виробів, отриманих в якості гуманітарної допомоги від ТОВ «Пержанська рудна компанія», між 7 лікувально-профілактичними закладами.

Того ж дня УОЗ Житомирської ОДА підписало ще один наказ про розподіл медичних костюмів, респіраторів та експрес-тестів СОVID-19, отриманих в якості гуманітарної допомоги з Китаю, між 2 лікувально-профілактичними закладами.

Як повідомляв Житомир.info, за останню добу в Україні виявили ще 270 нових випадків коронавірусної хвороби. Загальна кількість хворих на COVID-19 - 3372 людини, з яких 112 хворих з Житомирської області.

Динаміку поширення коронавірусу в Житомирській області дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гуманітарна допомога лікарня УОЗ медпрепарат медицина  
Матеріали по темі