Фоторепортаж

Паски, автомобілі та «протикоронавірусні» поради: що рекламують під час карантину на білбордах і сітілайтах у Житомирі. Фоторепортаж

15 April 2020, 15:42

Зовнішня реклама у період карантину стала менш актуальною через зменшення потоку людей на вулицях. Більшість людей переходить у інтернет, тож підприємці замовляють рекламу на популярних онлайн-платформах чи сайтах.

За нашими спостереженнями, третина бордів та сітілайтів у місті – порожні або ж зі старою рекламою. За нашими суб’єктивними висновками, найчастіше у місті можна зустріти рекламу продуктових магазинів та окремих продуктів, зокрема – актуальних нині пасок, трохи рідше – послуг таксі, ремонту чи доставки. Досить поширеними є щити, на яких забудовники рекламують квартири у новобудовах, та білборди відомих автоконцернів. Актуальною є соціальна реклама, спрямована на протидію коронавірусній інфекції.

Добірка знімків білбордів та сітілайтів, підготовлена 15 квітня, – у фоторепортажі:

Як повідомляв Житомир.info, 8 квітня 2020 року на сайті міської ради опублікували проєкт рішення виконкому «Про демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами», відповідно до якого у місті мають демонтувати 37 конструкцій, більшість з яких були розміщені самовільно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама білборд сітілайт  
Матеріали по темі