Події

​Нетверезий водій ЗАЗ позбивав тимчасові дорожні знаки на Бердичівській у Житомирі, порушника затримали патрульні

27 April 2020, 12:02

У Житомирі затримали чоловіка, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Водій на ЗАЗ скоїв дві ДТП – позбивав тимчасові дорожні знаки на Великій Бердичівській.

Про це 25 квітня Житомир.info повідомив читач. Він зауважив, що водій позбивав дорожні знаки. Читач також надіслав до редакції відео, де видно, як нетверезого чоловіка затримують працівники патрульної поліції.

«Ось таке чудо їхало по В. Бердичівській і позбивало дорожні знаки, добре що ніхто не постраждав», – написав читач.


У патрульні поліції Житомир.info повідомили, що автомобіль потрапив у ДТП.

«25 квітня о 13:10 год. водій автомобіля ЗАЗ на вулиці В.Бердичівська, 57 скоїв ДТП збив тимчасові дорожні знаки і залишив місце пригоди. Потім водій скоїв ще одну ДТП на перехресті вул. В.Бердичівська – Жуйка, теж пошкодив дорожні знаки. Патрульні зупинили автомобіль на вулиці Жуйка. Під час спілкування у водія було виявлено ознаки алкогольного сп‘яніння. Від огляду на визначення стану алкогольного сп‘яніння на місці водій відмовився. Було складено протокол за ч.1ст.130 КУпАП. Екіпажем було складено відповідні адмін. матеріали стосовно ДТП, а саме за ст.124 та ст.122-4 КУПАП», – зазначили у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня у Житомирі нетверезий водій на Opel в’їхав у позашляховик Toyota, поліції пояснив: випив після ДТП, бо нервував.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нетверезий водій патрульні дорожні знаки ДТП  
Матеріали по темі