Культура

​День Європи у Житомирі святкуватимуть онлайн: замість фотозон – селфі в креативній масці, домашній Eurovision та конкурс малюнків

6 May 2020, 14:49

Житомирська міська рада 6 травня оголосила про проведення онлайн-конкурсу до Дня Європи.

«У зв’язку з обмежувальними заходами із протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID–19, що діють на території Житомирської міської ОТГ, та обмежень на проведення масових заходів, оголошується конкурс до Дня Європи в режимі онлайн», - повідомили в управлінні по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.

Роботи приймаються у трьох номінаціях та мають відповідати наступним умовам:

  • «Креативна захисна маска» - Зроби селфі у незвичній масці і розмісти у фейсбуці з хештегом #ДеньЄвропиЖитомир2020;
  • «Житомир Eurovision 2020 - домашній концерт» - запиши на відео виконання пісні або гру на музичному інструменті та розмісти з хештегом #ДеньЄвропиЖитомир2020 у Facebook;
  • «Житомир моє європейське місто» - вік учасників до 14 років. Намалюй малюнок та розмісти у Facebook, познач хештег #ДеньЄвропиЖитомир2020.

Всі роботи мають бути опубліковані у мережі Facebook з хештегом #ДеньЄвропиЖитомир2020 на особистих сторінках користувачів, обов’язково потрібно відмітити сторінку Житомирської міської ради.

Конкурс стартує 6 травня і триватиме до 27 травня 2020 року включно.

Визначення переможців Конкурсу відбудеться 29 травня. Оголошення про переможців буде розміщено на офіційному вебсайті Житомирської міської ради. У кожній номінації буде обрано по три переможці, які отримають подарунки.

Нагадаємо, у минулому 2019 році День Європи відзначали 18 травня. На святкування та тематичний фестиваль тоді планували використати понад пів мільйона гривень.

Фоторепортаж зі святкування у 2019 Дня Європи на житомирській Михайлівській, де встановили 28 тематичних фотозон, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, в рамках святкування Дня Європи у 2019 році на Замковій горі влаштували фестиваль джазової музики. А ввечері на Європейському майдані на житомирян чекали запальні танці та майстер-клас від Влада Ями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День Європи конкурс УЗГ  
Матеріали по темі