Фоторепортаж

На позачерговій сесії Житомирської міськради депутати ігнорували маски та дистанцію. Фоторепортаж

26 May 2020, 15:39

Вранці 26 травня відбулася позачергова сесія Житомирської міської ради – третя сесія, яка проходила в закритому режимі під час дії карантинних обмежень.

І якщо 17 березня карантин ще не був таким жорстким і лише поодинокі депутати сиділи в сесійній залі в захисних масках, то на сесії 3 квітня в масках та респіраторах були всі, а дехто й у захисних рукавичках, і сиділи поодаль один від одного.

26 травня в Житомирській області вже дії другий етап послаблень карантину й це відчувалося також у сесійній залі (див. фото з сайту міської ради).

Нагадаємо, на позачерговій сесії міської ради 26 травня депутати виділили майже 3,5 млн грн на придбання восьми автомобілів та «офіцерів громади», передбачили в програмі 1,3 млн грн на купівлю насосу для перекачування води у «Відсічне» та обговорювали проблему не включення міської лікарні №2 до числа опорних.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня 2020 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про скликання позачергової сесії Житомирської міської ради, у порядку денному якої було два питання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада депутат карантин  
Матеріали по темі