Політика

Президент створив Консультативну раду у справах ветеранів війни, перший заступник голови ради – нардеп від Житомира

2 June 2020, 14:47

Президент України Володимир Зеленський утворив Консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України.

Відповідний указ президента №209/2020 від 2 червня опублікований на сторінці офіційного інтернет-представництва глави держави.

«З метою, забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) захисників України та учасників бойових дій на території інших держав, а також осіб, незаконно утримуваних на тимчасово окупованій території України, відповідно до пункту 28 частини першої статті 106 Конституції України постановляю:
утворити Консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України як консультативно-дорадчий орган при Президентові України», – йдеться в указі.

Головою Консультативної ради призначили Сергія Куніцина, а його першим заступником став Ігор Герасименко – народний депутат України (від Житомирського округу №62; фракція партії «Слуга народу»), член Комітету Верховної ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, учасник бойових дій.

З повним складом Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України можна ознайомитись тут

Нагадаємо, народний депутат Ігор Герасименко, який був обраний в Житомирському мажоритарному окрузі №62, отримав у 2019 році 546 тис. 937 грн доходів.

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня 2019 року Центральна виборча комісія визнала обраним народним депутатом в Житомирському окрузі №62 Ігоря Герасименка, який балотувався від партії «Слуга народу»: колишній комбат 95-ї бригади, Герой України отримав 47,7% голосів, у кандидатки від партії «Опозиційна платформа - За життя» Наталії Леонченко, яка посіла друге місце, було 8,1%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: указ Консультативна рада АТО Герасименко ветеран  
Матеріали по темі