Фоторепортаж

Маска на підборідді, лікті чи у руці і відсутність дистанції в громадських місцях: як житомиряни дотримуються карантину. Фоторепортаж

16 June 2020, 15:59

Спекотна сонячна погода та послаблення карантинного режиму сприяють збільшенню людей на вулицях. Проте далеко не всі дотримуються рекомендованих Міністерством охорони здоров’я вимог щодо соціальної дистанції, а маски носять так, що у більшості випадків вони можуть стати небезпечними.

Вдень 16 червня у парках та скверах було не дуже людно, більшість людей знаходиться на відстані один від одного, на різних лавках.

На зупинках та у чергах до банків і магазинів люди намагаються дотримуватися дистанції.

У транспорті в “не пікові” години досить людно, проте більшість нехтує масками.

Поблизу Житнього ринку та на автостанції людей дуже багато, і рекомендованих норм мало хто дотримується.

У місті можна зустріти людей, які носять маски на обличчі навіть перебуваючи на відкритому повітрі. А можна побачити і “майстер-клас” з екстремального носіння масок на ліктях, потилицях чи просто в руках.

Нагадаємо, упродовж доби 15 червня 2020 року в Житомирській області було зареєстровано 14 нових випадків захворювання на коронавірус. Також зафіксований один летальний випадок, спричинений хворобою. Усього в області від початку епідемії інфікувався коронавірусом вже 1 тис. 101 житель, померли 20 осіб, одужали 559 пацієнтів.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 16 червня в Україні було підтверджено 32 476 випадків COVID-19. Протягом останньої доби було лабораторно підтверджено 666 випадків. За період пандемії одужали 14 528 людей, 912 померли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 маска карантин дистанція  
Матеріали по темі