Місто

​Житомирян просять завчасно запастися на два дні водою

3 July 2020, 10:33

У Житомирі 4-5 липня на водомережі міста та на насосній станції проводитимуть масштабні роботи по встановленню нового обладнання. Для проведення цих робіт буде призупинено водопостачання міста: з 4 липня 00:01 до 5 липня 12:00.

Про це нагадує пресслужба КП «Житомирводоканал» та просить житомирян зробити відповідний дводобовий запас води.

«Підрядна організація “Ріко” на водопровідній насосній станції проведе комплексну модернізацію павільйонів, встановивши на них нове обладнання. Для проведення цих робіт буде призупинено водопостачання міста: з 4 липня 00:01 до 5 липня 12:00. Просимо із розумінням поставитися до ситуації: ми продовжуємо реконструкцію водопровідних очисних споруд, що дозволить нам попрощатися з радянським устаткуванням та технологіями, замінивши їх на сучасне обладнання та європейські технології. Технічний та будівельний стан павільйонів незадовільний. Необхідність їх реконструкції та технічного переоснащення пояснюється фізичною зношеністю об’єктів», - повідомили на водоканалі.

Водночас 4-5 липня працівники КП “Житомирводоканал” замінять 12 засувок у 9 водопровідних камерах, а підрядна організація “КСМ-груп” проведе заміну обладнання у водопровідній камері на вул. Чуднівській та під’єднає до новопрокладеного трубопроводу абонентів, які проживають на Сквирському шосе.

«Останні 2 роки КП "Житомирводоканал" системно замінює запірну арматуру у місті: рухаючись від районів, що знаходяться на околицях міста, через центральну частину Житомира до Вокзалу. 4-5 липня наші бригади замінять старе обладнання у 9 водопровідних камерах, які знаходяться на перехресті вул. Шевченка - вул. Великої Бердичівської, вул. Великої Бердичівської - вул. І. Кочерги, вул. Вокзальної - вул. Гоголівської, вул. Шевченка, перехресті вул. І. Мазепи - вул. Київської, вул. І. Мазепи - вул. М. Грушевського, вул. Хлібної - вул. М. Грушевського, вул. Гоголівської - вул. Князів Острозьких, вул. Чуднівської, перехрестя пров. Нагірного - вул. Чуднівської», - додали на КП «Житомирводоканал».

До закладів соціальної сфери буде здійснено підвіз води відповідно до поданих заявок. Житомирян же просять зробити запас води на дві доби, а мешканцям верхніх поверхів радять не чекати вечора, а набрати воду заздалегідь

«Радимо житомирянам, які проживають на верхніх поверхах, набрати воду заздалегідь, адже ввечері унаслідок того, що саме у цей час доби усі мешканці будинку одночасно розпочинають наповнювати ємності водою, тиск її подачі знизиться», - зауважили на водоканалі.

Нагадаємо, на початку липня у Житомирі планують на півтори доби відключити воду.

Як повідомляв Житомир.info, востаннє водопостачання в Житомирі припиняли 30-31 травня 2020 року, коли проводилися заплановані аварійно-технічні роботи: спочатку воду повністю відключили, а потім хлорували, тож для харчових потреб вона була непридатною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал припинення водопостачання вода запас води  
Матеріали по темі