Влада

Департамент Житомирської ОДА відхилив дешевші пропозиції і збирається укласти договір на 60 млн грн на капремонт 6 км дороги з "улюбленою фірмою"

15 July 2020, 12:28

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на капітальний ремонт дороги місцевого значення Висока Піч-Троянів-Червоне (з під'їздом до села Мала П'ятигірка) на ділянці км 64+160 - км 70+546. Очікувана вартість закупівлі - 60 млн 456 тис. грн. Роботи мають бути виконані до кінця 2020 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 17 квітня на ресурсі ProZorro.

11 червня до АМКУ надійшла скарга від ТОВ “Будівельно-монтажна фірма “Еталон-Буд” стосовно незаконних та дискримінаційних умов тендерної документації закупівлі. Через чотири дні фірма відмовилася від своєї скарги та відкликала її.

ТОВ “Будівельно-монтажна фірма “Еталон-Буд” зареєстроване в Вінниці по вулиці Максимовича, 4, спеціалізується на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 100 тис.грн. Власниками фірми є Ангеліна Ярославівна та Микола Миколайович Надорожні.

Участь у торгах взяли п’ять фірм: ПП “Автомагістраль” з пропозицією у 40 млн 309 тис. 107 грн 72 коп., виробничо-комерційна фірма “Урарту” з пропозицію у 47 млн 238 тис. 135 грн 60 коп., ТОВ “Будстандарт ЛТД” з пропозицію у 59 млн 592 тис. 433 грн 35 коп., ТОВ “Асфальт Плюс” з пропозицією у 59 млн 980 тис. 280 грн та ПрАТ “Хмельницьке ШБУ №56” з пропозицією у 60 млн 400 тис. 54 грн 97 коп.

Пропозицію ПП “Автомагістраль” відхилили, оскільки у тендерній документації виявили наступні порушення: учасником надана довідка, щодо надання інформації про наявність асфальтобетонного заводу, яка містить посилання на інший предмет закупівлі, що не відповідає кваліфікаційним критеріям; учасником надано лист-роз’яснення, щодо ненадання документів в підтвердження наявності орендованого(их) асфальтобетонного(их) заводу(ів), яка містить посилання на інший предмет закупівлі, що не відповідає кваліфікаційним критеріям; відповідно до форми 2 додатку 6 тендерної документації, учасник повинен надати скан-копії дипломів про закінчення такими працівниками учбових закладів, надані копії вказаних документів не відповідають умовам тендерної документації.

ПП “Автомагістраль” зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк, вулиця Київська, 68. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 14 млн 200 грн. Власником та директором фірми є Микола Олексійович Скоростецький.

Пропозицію виробничо-комерційної фірми “Урарту” відхилили, оскільки загальний стаж роботи Юхимовича Я.В. (виконроба та інженера з якості за суміщенням) в дорожньому господарстві становить менше двох років, що не відповідає формі тендерної документації, також у відомості про обладнання та матеріально-технічні бази, які необхідні для виконання робіт, не зазначено марку поливомийної машини орендованої в ПАТ “Житомирське ШБУ-19” та поливомийної машини орендованої в ТОА “БК “Сарагас клан”, що не відповідає формі тендерної документації.

Виробничо-комерційна фірма “Урарту” зареєстрована в Житомирській області, місто Баранівка, вулиця Старченка, 1. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Армен Азатович Сароян.

10 липня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір підписати договір з ТОВ “Будстандарт ЛТД”.

Зареєстроване ТОВ «Будстандарт ЛТД» в лютому 2018 року в Києві по вулиці Вільямса Академіка, 6-Д, офіс 43. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал – 100 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником є Олександр Валерійович Лапко. Зауважимо, що до листопада 2018 року основним видом діяльності фірми було будівництво житлових і нежитлових будівель, а власниками фірми були Наталія Миколаївна Іванченко, Ігор Володимирович Комаров та Сергій Миколайович Музичко.

Нагадаємо, ТОВ “Будстандарт ЛТД” з листопада минулого року активно почало брати участь у закупівлях та вигравати тендери на ремонт доріг у Житомирській області, загальна вартість робіт становить 250 млн грн.

22 квітня 2020 року пресслужба облдержадміністрації повідомила, що голова ОДА Віталій Бунечко оглянув, як проходить капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Попільня – Ружин на ділянці км 18+895 – км 25+105 у Ружинському районі. Як повідомляв Житомир.info, переможцем відкритих торгів з ремонту цієї ділянки стало ТОВ «Будстандарт ЛТД», тоді дешевшу на 16 млн грн пропозицію ПП «Автомагістраль» відхилили, але на фото, які ілюструють новину, працює техніка з логотипом «Автомагістралі».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога капремонт Будстандарт ЛТД  
Матеріали по темі