Культура

У Житомирі влада збирається два місяці проводити «Музичні вечори на Михайлівській»

3 August 2020, 17:17

З метою підвищення культурно-мистецького рівня населення міста, задоволення інтелектуальних та духовних потреб людини, забезпечення потреб естетичного виховання громадян планується проведення мистецького заходу «Музичні вечори на Михайлівській».

Про це 3 серпня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

Зазначається, що захід проводитимуть впродовж серпня – вересня щоп’ятниці та щосуботи, початок – о 18.00 год.

«Управлінню культури міської ради забезпечити виступ творчих колективів комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради, мистецько-музичних колективів комунальних початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів музичних шкіл Житомирської міської ради та творчих колективів міста», - цитує пресслужба оприлюднений 3 серпня проєкт рішення виконкому, в якому також зазначається, що видатки мають бути проведені «згідно з наданими рахунками в межах бюджетних призначень».

Скільки саме коштів планують витратити на «музичні вечори» та хто буде виступати в коментарі Житомир.info розповіла заступниця мера Марія Місюрова, яка у разі прийняття рішення має контролювати його виконання.

«У заході брати участь будуть колективи підвідомчих закладів, викладачі музичних шкіл і колектив «Палацу культури». Дітей до виступів ми не залучаємо. Викладачі й працівники «Палацу культури» отримують заробітну плату з міського бюджету, рахунки можуть бути надані лише щодо транспортування інструментів, більше ні на що кошти витрачатися не будуть», - повідомила Марія Місюрова.

Нагадаємо, з 9 серпня на Михайлівській планують відновити «Космічну зарядку», яка є своєрідним етапом підготовки до Космічного напівмарафону, що вже кілька років проходить на початку вересня.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2019 року з нагоди 1135-річчя Житомира на Михайлівській проводили культурно-мистецьке свято «З днем народження, Житомире!».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком концерт Михайлівська музика Місюрова  
Матеріали по темі