Культура

На Михайлівській з 7 серпня почнуть задовольняти потребу житомирян «у духовному та інтелектуальному збагаченні»

5 August 2020, 11:36

З п’ятниці, 7 серпня, на Михайлівській почнуться «музичні вечори», які триватимуть впродовж серпня-вересня 2020 року й починатимуться о 18:00 щоп’ятниці та щосуботи.

Відповідний проєкт рішення розглянули та підтримали на черговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 5 серпня.

«Мета проведення цих вечорів – в умовах адаптивного карантину надати можливість мешканцям міста поринути у світ сучасного та класичного мистецтва, задовольнити потребу громадян у духовному та інтелектуальному збагаченні. Захід не передбачає великого скупчення людей. Управлінням культури спільно з управлінням охорони здоров’я міської ради буде забезпечено дотримання існуючих санітарно-епідемічних норм. Інформацію про виступи колективів щотижнево буде анонсовано на офіційному сайті Житомирської міської ради», - розповіла начальниця управління культури Ілона Колодій.

Вона також уточнила, що витрати передбачені лише на перевезення музичних інструментів та на створення фотозон.

Нагадаємо, проєкт рішення виконкому про проведення мистецького заходу «Музичні вечори на Михайлівській» був оприлюднений 3 серпня, у порядок денний чергового засідання виконкому його включили як додаткове питання.

Як повідомляв Житомир.info, з 9 серпня 2020 року на Михайлівській планують відновити «Космічну зарядку», яка є своєрідним етапом підготовки до Космічного напівмарафону, що вже кілька років проходить на початку вересня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком концерт Михайлівська музика Колодій 
Матеріали по темі