Події

В Коростені трирічний хлопчик потрапив під колеса вантажівки, в Житомирі Toyota збила жінку-пішохода

8 August 2020, 10:45

У Коростені поліція розслідує травмування дитини у ДТП.

Про це 8 серпня повідомляє пресслужба поліції області

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 серпня близько 12:55 по вул. Торговій у райцентрі. Під колеса автомобіля потрапив малолітній хлопчик. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. На місці події поліцейські з’ясували, що водій вантажного автомобіля «ISUZU» 52-річний киянин, наїхав на 3-річного жителя м. Коростеня, який раптово вибіг на проїзну частину дороги. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала травми та була госпіталізована хірургічного відділення місцевої лікарні», - йдеться у повідомленні.

Фото ГУНП

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Також ГУНП інформує про розслідування травмування жінки-пішохода під час дорожньо-транспортної пригоди в Житомирі, яка сталася уночі 8 серпня по проспекту Миру.

«Попередньо, водій автомобіля Toyota Camry, 34-річний житель м. Житомира, рухаючись по проспекту у напрямку центру міста, вчинив наїзд на пішохода, яка переходила проїзну частину. У результаті ДТП пішохід, 44-річна житомирянка, отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до місцевої лікарні. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події», - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, 24 липня на проспекті Миру автомобіль на смерть збив жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переході.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня 2020 року на провулку Комунальному в Житомирі під колесо вантажівки потрапив 5-річний хлопчик, дитина загинула на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція Коростень дитина вантажівка ГУНП  
Матеріали по темі