Політика

У Житомирі члени обласної та міської виборчих комісій провели перші засідання: ОВК попросила більше приміщення

13 August 2020, 14:10

12 серпня відбулося перше засідання Житомирської обласної територіальної виборчої комісії та міської комісії. Присутні члени комісії склали присягу та затвердили графік роботи.

Про це у коментарі Житомир.info розповів заступник голови обласної комісії Юрій Павлюк.

«Були присутні 14 членів комісії. Всі, які прибули, прийняли присягу. На порядку денному були питання про затвердження графіка роботи комісії та постанова про членів комісії, які будуть працювати на платній основі. Третім було питання про звернення до обласної ради з приводу забезпечення залом для проведення засідань у зв’язку з пандемією (COVID-19, - ред.), щоб воно відповідало вимогам Постанови Центральної виборчої комісії: не менше від 80 квадратних метрів. Один член комісії був відсутній по поважній причині, а троє – невідомо, вони були повідомлені про час та місце засідання. Є один член комісії, яка сказала, що працювати не буде і її будуть замінювати», – зазначив Юрій Павлюк.

На засіданні міської ТВК були присутні 13 членів комісії з 18. Члени комісії склали присягу та затвердили організаційні моменти роботи.

Офіційно виборчий процес стартує 5 вересня.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області ЦВК утворила 17 виборчих комісій: обласну, районні та міські.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори виборчі комісії засідання  
Матеріали по темі