Події

​У місті Житомирської області сталася пожежа у костелі

15 August 2020, 15:26

У місті Малин Житомирської області 15 серпня о 4 ранку зайнялася будівля двоповерхового цегляного костелу – з-під частини даху та вікна на другому поверсі, де знаходилося підсобне приміщення, йшов дим.

Про це повідомляють на сайті Управління ДСНС у Житомирській області.

«Працівник костелу намагався загасити пожежу вогнегасником, але в нього це не виходило. Існувала загроза швидкого розповсюдження вогню по всій будівлі, розміри якої 23х12м, а також на поруч розташовану дитячу спортивну школу. Тому бійці ДСНС одразу викликали на місце події пожежні розрахунки,а також залучили для підвозу води працівників Малинського лісового господарства. О 5: 15 рятувальники зупинили розповсюдження горіння, а о 6:20 – ліквідували пожежу. Їм вдалося врятувати більшу частини даху та молитовну залу. Вогнем знищено 20 кв.м покрівлі, майно у двох підсобних приміщеннях на першому та другому поверхах», – йдеться у повідомленні.

На ліквідації надзвичайної події працювало 15 вогнеборців на 4 спецавтомобілях та працівник лісгоспу на автоцистерні.

Причина виникнення пожежі, а також усі обставини наразі встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, 8 квітня 2019 року у селі Великі Кліщі Народицького району Житомирської області 8 квітня розпочалася масштабна пожежа, яка ледь не спопелила 200-літню церкву та мало не перекинулася на заповідник «Древлянський».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малин пожежа костел рятувальники  
Матеріали по темі