Політика

​У райцентрі Житомирської області знову обмалювали приміщення громадської приймальні нардепа (доповнено)

20 August 2020, 10:47

У Новограді-Волинському знову обмалювали стіни та двері приміщення, в якому знаходиться громадська приймальня народного депутата.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Правоохоронці вранці 20 серпня зафіксували наявність написів негативного змісту на стінах та дверях приміщення, розташованого на першому поверсі житлового багатоквартирного будинку. Встановлено, що приміщення орендує під громадську приймальню народний депутат однієї з політичних партій. Усі обставини правопорушення наразі документують працівники слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського відділу поліції. Попередня кваліфікація події – ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинення правопорушення», – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо Житомир.info, це приймальня народного депутата Дмитра Костюка.

Отримати коментар Дмитра Костюка Житомир.info не вдалося, на дзвінки він не відповідає.

О 13.00 год 20 серпня Дмитро Костюк написав на своїй сторінці у Facebook: «Висловити своє незадоволення чимось, обговорити якусь ситуацію, розібратися в ній набагато легше, звернувшись до мене особисто під час прийому громадян, я публічно звітую за свою діяльність перед усіма (без виключення!) охочими поспілкуватися! І відповідаю НА ВСІ без виключення питання! В цій будівлі, яку так без смаку розмалювали, 5 днів на тиждень ведуть прийом громадян мої помічники! Тому даний вандалізм - це не спосіб розібратися в ситуації і не прояв позиції (зіпсувати вночі чужу приватну власність). Це порушення закону, яким займеться поліція».

Як повідомляв Житомир.info, у райцентрі Житомирської області вночі 28 липня облили фарбою двері та залишили напис на фасаді громадської приймальні нардепа

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нардеп Костюк Новоград-Волинський поліція  
Матеріали по темі