Суспільство

На трасі у Житомирській області невідомі зафарбували дорожні знаки, Служба автодоріг просить водіїв повідомляти про вандалізм

21 August 2020, 13:50

На трасі Р-18 «Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище» пошкоджено 5 нових дорожніх знаків: хто розпилив на них фарбу.

Про це 21 серпня повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Невідомі розпилили на зображення червону фарбу, чим нанесли збиток державі на кілька тисяч гривень. Наразі Служба автомобільних доріг збирає докази та готує заяву до правоохоронних органів», – йдеться у повідомленні.

Служба автодоріг просить водіїв та жителів населених пунктів, поблизу яких пролягають шляхи, бути пильними, фіксувати такі правопорушення та повідомляти про них за номером «102» або (0412) 47-05-34.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2018 невідомі «прикрасили» 4 щойно відремонтовані придорожні павільйони в Житомирській області написами «Біопаспорт – штрих-код на лобі», після чого САД звернулася до поліції.

Влітку 2019 року САД у Житомирській області знову повідомляла, що близько 80% наявних автопавільйонів, а це понад 540 штук, пошкоджено написами типу: «Біопаспорт – штрих-код на лбу» та «Конца света не будет».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Служба автодоріг дорожній знак вандалізм  
Матеріали по темі