Влада

Чергова сесія Житомирської міської ради розгляне 65 питань, з яких 26 – земельні, 12 – про приватизацію нерухомості

18 September 2020, 17:11

Чергова сесія Житомирської міської ради відбудеться 28 вересня о 9:00 год., у порядку денному 65 питань.

Про це 18 вересня повідомляє пресслужба міськради з посиланням на відповідне розпорядження, підписане секретарем міської ради Наталією Чиж.

«Згідно з нормами Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», та відповідно до рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 22.05.2020 №578 «Про ведення обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської ОТГ» (зі змінами): сесію провести без допуску до сесійної зали сторонніх осіб, забезпечивши онлайн-трансляцію пленарного засідання; управлінню по зв’язках з громадськістю міської ради провести акредитацію представників ЗМІ відповідно до ст. 26 Закону України «Про інформацію», - йдеться у розпорядженні.

У порядку денному, який можна переглянути тут, 26 питань – земельні, ще 12 стосуються приватизації нежитлових комунальних приміщень.

Нагадаємо, 2 вересня депутати збиралися на позачергову сесію Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, на черговій сесії Житомирської міської ради 30 липня 2020 року за чотири години депутати розглянули майже 40 питань, з яких 12 були «земельними» і під час їх розгляду депутати кілька разів заявляли про «конфлікт інтересів».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія розпорядження  
Матеріали по темі