Політика

Олександр Воєвуцький започаткував акцію «Житомир буде чистим»

21 September 2020, 14:45

Громадський діяч Олександр Воєвуцький започаткував постійну акцію «Житомир буде чистим», в рамках якої він разом з клінінговою компанією «Клінмаркет» і ГО «Житомир Дій» миють та чистять найбрудніші громадські місця. Розпочали акцію у Всесвітній день прибирання з мікрорайону Богунія.

«Так як я власник клінінгової компанії, то займаюсь прибиранням вже більше 5 років у Житомирі. Ми обслуговуємо громадські заклади, підприємства, організації, тому у мене виникла думка, що в суботу якраз Всесвітній день прибирання, і ми вирішили долучитися до цієї акції саме з такою ініціативою», – каже громадський діяч Олександр Воєвуцький.


Цього дня привели в порядок занедбаний роками двір на вулиці Вільський Шлях.

«До цього прибирання у нас тут була захаращена повністю ділянка. Протягом років 20 взагалі тут нічого не робилося, захаращувалось воно, смітник, можна сказати, був. Ми намагалися щороку тут своїми силами прибирати, але так як наших фізичних сил просто не було достатньо, у нас нічого не виходило. Ми звернулися до Олександра Воєвуцького, і «дякуємо» йому велике. Він нам допоміг з людьми, з технікою. Буквально після першої зустрічі до нас приїхала техніка, почалося прибирання. Подивіться, у нас в житті такого не було», – розповідає мешканка вулиці Вільський Шлях Ірина.

Далі на цій ділянці мешканці хочуть облаштувати дитячий майданчик, адже у будинку живе багато діток, які не мають простору для ігор.

«Тут глухий кут, через нього ніхто не проходить та не проїжджає, це найбезпечніша ділянка. Ми з дому зібралися, поміркували і вирішили (прибрати) саме це місце», – додає інша мешканка вулиці Вільський Шлях Уляна.

Також працівники клінінгової компанії відчистили від бруду зупинку громадського транспорту за адресою Клосовського, 7.

Така акція буде постійною, а мешканцям міста пропонують звертатися з пропозиціями.

«Сьогодні ми прибираємо нашу першу зупинку громадського транспорту та прибудинкову територію на Вільському Шляху, 27а і прибираємо громадські місця – це вхідна зона в кав'ярню, де багато людей збирається, та магазин. Почали ми з Богунії, тому що я тут виріс, живу і буду жити. Я хочу, щоб люди, які тут живуть, щоб вони самі подавали ідеї, які місця вважають найбруднішим, і ми будемо їх відчищати», – зазначає Олександр Воєвуцький.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: політика вибори Воєвуцький  
Матеріали по темі