Політика

​Ми горді тим, що від ЄС в мери йде кандидатка, яка не зраджує цінностей, – Яна Зінкевич про Людмилу Зубко

25 September 2020, 14:51

Людмила Зубко, яку «Європейська Солідарність» висунула кандидаткою у мери Житомира, провела зустріч з волонтерами, молоддю і активною громадою міста. До Людмили Зубко долучилась Яна Зінкевич, народна депутатка України від «ЄС», ветеранка, український доброволець-медик, командир медичного батальйону «Госпітальєри». Під час зустрічі обговорювали план дій для Житомира – Маніфест успішного міста для людей, який презентувала Зубко.

Яна Зінкевич наголосила: «Партія «ЄС» і декларує, і виконує ключові постулати європейського розвитку України. Для мене, як ветерана, дуже важлива підтримка армії, шлях до ЄС і вступ в НАТО. Саме наша партія – може, вміє і досягає цих результатів. Вона показала це за попередні 5 років. У нас дуже потужна команда, кожен представник якої є лідером у своєму напрямку. Місцеві вибори – це буде справжній бій, і я рада, що такі люди, як Людмила, які не зраджують своїм європейським ідеям і цінностям, долучились до нашої команди. Місцеві вибори – це шанс для достойних кандидаток, які вміють, мають гарні ідеї, можуть проявити себе і досягти потужних результатів. Жінка-депутат, жінка-мер, жінка-управлінець завжди більше опікуються турботою про людей. І такою кандидаткою є Людмила», – зазначила Яна своєму виступі.

«Прийняти рішення балотуватися у мери не дуже складно, коли ти любиш своє місто і хочеш, щоб воно було дійсно успішним, комфортним і тут залишалися наші діти. Кожного разу обираючи мера, громада має багато очікувань і, на превеликий жаль, багато розчарувань. Я готова і я розумію, що це дуже великий виклик. Я не шукаю роботи, я хочу, щоб моє місто було по-справжньому щасливим», – наголосила Людмила Зубко.

«Ми часто чуємо, що успішне місто – це сучасне європейське місто. Ми часто чуємо, що успішне місто – це те місто, в якому хочеться жити і працювати. Ми часто чуємо, що успішне місто – це Житомир мрії. Для нас успішне місто – це місто, яке не залишають наші діти. Нас не влаштовує, коли кожна друга людина в Житомирі хоче поїхати за кордон. Нас не влаштовує, коли Житомир за цей увесь час так і не вибрався із "середнячків". У нас 16-те місце у рейтингу комфортності українських міст. Маємо зробити Житомир успішним містом для людей», – підкреслила Зубко.

На її переконання, Житомир потребує вирішення багатьох важливих і першочергових питань. Це критична інфраструктура, якісне водопостачання, якого ми чекаємо вже 5 років, переробка сміття, безпека в місті.

«Для мене результат – це склянка чистої води замість безкінечних ремонтів на водоканалі. Для мене результат – це вчасне тепло в оселі з прозорими тарифами замість невстановлених лічильників», – наголосила вона.

За словами Зубко, у Житомирі поряд з однією успішною вулицею у центрі комфортними мають стати усі райони – Крошня, Богунія, Корбутівка, Центр, Польова, Мальованка, Мар’янівна та інші без виключень. Також Зубко переконана, що у Житомирі мають створюватися реальні робочі місця замість «порожнього» індустріального парку. Житомир має стати містом, де будуть цінувати власну справу. Окремий наголос у Маніфесті – боротьба з корупцією. У місті усі видатки міського бюджету мають бути прозорими.

На зустрічі піднімалися питання щодо реновації застарілого житлового фонду, розвитку публічних просторів у віддалених районах міста, першочергових кроків на посаді мера, забезпечення закладів соціального захисту, підтримки ветеранів і сімей бійців АТО.

Пресслужба Людмили Зубко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори політика кандидат Людмила Зубко  
Матеріали по темі