Влада

​Після майже двох годин виступів депутатів і громадськості на сесії Житомирської міськради затвердили порядок денний

28 September 2020, 11:54

На черговій сесії Житомирської міської ради 28 вересня депутати через 2,5 години після початку затвердили порядок денний.

Перед голосування за порядок денний зі змінами і доповненнями депутат Владислав Пучич пропонував зняти з розгляду проєкт рішення по затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Житомирської міської ОТГ.

Депутат Олександр Величко, який є директором школи №10, виступив проти.

«Мені здається, що цей документ вже достатньо обговорений і доопрацьований, щоб його підтримати», - сказав Величко.

За зняття проєкту щодо конкурсу на посаду керівника закладу освіти проголосували лише 7 депутатів й після цього 29 голосами був затверджений порядок денний в цілому. На черговій сесії планують розглянути більше 70 питань.

Нагадаємо, на початку засідання у сесійній залі було 23 депутати з 42. Після 15-хвилинної перерви на сесії зареєстровані 26 депутатів. Потім майже дві години тривали виступи депутатів та представників громадськості й після цього на сесії приступили до формування порядку денного, на цей час депутатів було вже 31.

Як повідомляв Житомир.info, на черговій сесії міської ради планували розглянути 65 питань, з яких 26 – земельні, 12 – про приватизацію нерухомості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада порядок денний  
Матеріали по темі