Політика

​Людмила Зубко: Результат роботи – це коли люди відкривають кран і можуть випити склянку чистої води

1 October 2020, 16:58

П'ять років безрезультатних ремонтів на "Житомирводоканалі" говорять про неефективний менеджмент міської влади у вирішенні болючого для житомирян питання води. Вода — першочергова потреба, в тому числі для безпеки людини, але міська влада вже багато років це ігнорує.

На цьому під час зустрічі з колективом школи "Сяйво" у четвер, 1 жовтня, наголосила кандидатка у міські голови Житомира від парії "Європейська Солідарність" Людмила Зубко, відповідаючи на питання вчителів школи.

"Проблема якості води – це передусім питання менеджменту. Останні п'ять років у нас йдуть постійні ремонти на водоканалі. А після цього мер каже, що йому треба ще п'ять років на вирішення проблеми. 10 років життя в очікуванні води! Це занадто багато, цілі покоління ростуть без води", - наголосила Зубко.

Вона нагадала, що у 2016 році Житомир отримав від Світового банку 39 млн доларів на модернізацію водоканалу. Але результату – чистої води з крану – так і немає. Зубко навела приклад Чернігова, який теж взяв кредит і там міська влада вирішила проблему з водою за три роки.

"Для мене результат ефективної роботи мера і міської ради – це чиста вода замість безкінечних ремонтів водоканалу. Житомиряни мають нарешті відкрити кран і набрати там чисту питну воду", - сказала кандидатка в мери.

Зубко повідомила, що забезпечення Житомира чистою питною водою є одним із пріоритетних пунктів її програмного документу "Маніфест успішного міста для людей", з яким вона іде на вибори міського голови Житомира. Цей пункт включений до розділу про безпеку. Адже вода – це першочерговий продукт, який дозволяє людям почувати себе у безпеці.

Пресслужба Людмили Зубко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зубко вибори кандидат Європейська солідарність  
Матеріали по темі