Політика

За ініціативи Житомирського картонного комбінату провели аудит дитсадка щодо інфекційної безпеки

2 October 2020, 18:00

За ініціативи першого заступника генерального директора Житомирського картонного комбінату Вадима Ліскі в ДНЗ №3 провели моніторинг інфекційного контролю.

Для безпеки дітей в заклад запросили групу епідеміологів, які провели аудит щодо інфекційної безпеки.

«У цьому році, коли трапилося таке в країні, коли карантин, ми менше, але постійно підтримуємо зв'язок з заступником директора та директором дитячого садка і на всі їх потреби реагуємо. Сьогодні ми запросили епідеміолога, який нам більш точно, правильно розповість, як потрібно користуватися засобами захисту, щоб вберегти дітей, правильно вихователям використовувати це все, щоб не зашкодити і діти не хворіли», - говорить представник ЖКК Тамара Пиріг.


В садочку кажуть, така ініціатива є актуальною, адже мова йде про відповідальність перед дітьми та батьками.

«Взагалі ми працюємо за регламентом, який розробила Житомирська міська рада, департамент освіти. Сьогоднішня зустріч з епідеміологами дає нам можливість переглянути, де ми працюємо не досконало та вдосконалити нашу роботу», - каже заступник директора ДНЗ №3 Ганна Суходольська.

Після розробки програми для батьків та вихователів буде проведено навчання. За словами епідеміологів, у нелегкі часи для країни громадська позиція окремих підприємців є надважливою для міста.

«Ми приїхали на запрошення Вадима Ліскі, дати оцінку заходам інфекційної безпеки підшефному йому садочку для того, щоб з’ясувати, які тут сильні та слабкі сторони.Вже у вівторок ми будемо проводити навчання для персоналу та батьків, щоб створити загальні правила. Крім оцінки закладу та навчання, з боку Вадима Ліскі, буде придбано обладнання, яке допоможе мінімізувати поширення інфекційних захворювань. Союз підприємців, активістів, так можу сказати про Вадима та Людмилу - це громадська відповідальність, яку вони взяли на себе, я б радив, щоб до них прислухалися. Ці правила та практики потрібно розповсюджувати», - говорить керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю NEGIC Андрій Александрін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитсадок ЖКК Ліскі дезінфекція моніторинг  
Матеріали по темі