Події

​Поліція знову застала клієнтів у підпільному гральному закладі на проспекті Миру в Житомирі, який вже двічі закривали

6 October 2020, 12:58

У Житомирі поліція втретє вилучила техніку у гральному закладі на проспекті Миру.

Про це 6 жовтня повідомила пресслужба прокуратура Житомирської області.

«У Житомирі поліцейські втретє припинили спробу відновлення роботи грального закладу на проспекті Миру. 5 жовтня поліцейські Житомирського відділу провели санкціонований обшук у нелегальному гральному закладі. З приміщення вилучено три десятки системних блоків та моніторів, гроші й інші свідчення протиправної діяльності», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські, отримавши інформацію про намагання відновити підпільну роботу, провели черговий санкціонований обшук. У приміщенні знаходились адміністратори та клієнти.

У ході проведених слідчих дій із підпільного закладу вилучено комп’ютерну техніку (30 системних блоків та моніторів, гарнітуру до них), гроші, два телевізори, апарат друку чеків, чорнові записи та інші свідчення протиправної діяльності.

«Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 16 вересня 2020 на проспекті Миру в Житомирі закрили підпільний гральний заклад, вилучили обладнання, картки і гроші. Проте за тиждень заклад відновив свою діяльність: під час обшуку 24 вересня з приміщення знову вилучили десяток комп’ютерів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад гральний бізнес азартні ігри казино лотерея проспект Миру обшук  
Матеріали по темі