Культура

В драмтеатрі презентували ролики переможців конкурсу «Житомире! Я люблю тебе»

7 October 2020, 12:34

У Житомирському академічно-драматичному театрі 6 жовтня відбулася презентація двох кращих відеоробіт – переможців щорічного міського конкурсу «Житомире! Я люблю тебе!», що проводиться управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради задля формування позитивного іміджу нашого міста та підтримки творчих ініціатив житомирської молоді.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Кращі відеороботи «Обличчя твого міста» Валерії Гончаренко та Наталії Клименко і «Мій Житомир - Main Stage!» Володимира Вербельчука.

«Ми всі – актори в цьому житті, і на цих житомирських локаціях проживаємо своє життя: зустрічаємося, ходимо на побачення, проводимо сімейний відпочинок в парку, і саме місто – це наша сцена, а вистава називається «Життя», - каже Володимир Вербельчук.

Сім епізодів авторських вистав Житомирського академічно-драматичного театру до відеоролика «Мій Житомир - головна сцена мого життя» знімалися на вулицях нашого міста. Так, через призму театральних образів представлено культурну ідентичність Житомира.

Питання сприйняття нашого міста, його привабливість, багатогранність та туристичні можливості розкриваються у відеофільмі «Обличчя твого міста» з використанням незвичного для відеомистецтва художнього засобу хуманізації.

Автори зазначають: робота над проєктами тривала близько місяця, була цікавою, і результат створених концепцій сьогодні надзвичайно порадував глядачів.

Як повідомляв Житомир.info, в 2019 році переможцями конкурсу «Житомире! Я люблю тебе!» стали відеопроєкти Ігоря Косташа та Сергія Омельчука «Мелодія міста»; Дмитра Косіщева «Аматори»; Валерії Гончаренко і Наталії Клиновської «Відчувай».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс ролик театр  
Матеріали по темі