Події

За добу у Житомирській області поліцейські склали 58 протоколів за порушення карантину

3 November 2020, 12:05

За добу 2 листопада поліцейські у Житомирській області оформили 58 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУАП за порушення правил карантину.Рейдові групи поліцейських працюють в усіх районах області для попередження та припинення фактів ігнорування встановлених обмежень.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Майже 90 поліцейських, а також представники держпродслужби та юридичної підтримки органів місцевого самоврядування працювали минулої доби у складі понад 40 рейдових груп з попередження, виявлення та припинення фактів порушення правил карантину. Правоохоронці, серед іншого, перевіряли і дотримання заборони діяльності розважальних та торгівельних закладів після 22:00. У ніч з 2 на 3 листопада жодного такого порушення не зафіксовано», – йдеться у повідомленні.


Водночас адміністративні матеріали за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУАП цієї доби були оформлені відносно:

  • працівників торгівельних закладів, які знаходились на робочих місцях без засобів індивідуального захисту;
  • водіїв транспортних засобів, які допускали перевезення пасажирів більше встановленої кількості;
  • пересічних громадян, які ігнорували використання захисних масок у публічних місцях та інших категорій населення.

Як повідомляв Житомир.info, станом 2 жовтня, за добу поліція склала 45 протоколів за порушення карантину, в Житомирі порушниками стали нічний клуб та два бари.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція карантин перевірка  
Матеріали по темі