Фоторепортаж

Обшарпані, політичні, «вдячні» та порожні: який вигляд мають рекламні конструкції на центральних вулицях Житомира. Фоторепортаж

16 November 2020, 16:15

На позачерговому засіданні міськвиконкому 11 листопада мер Житомира Сергій Сухомлин зобов’язав департамент містобудування та земельних відносин міської ради провести роботу з власниками рекламних конструкцій, бо деякі з них після виборів мають «жахливий стан». На це він дав час до кінця тижня, тобто до 15 листопада.

16 листопада, після завершення обумовленого строку, ми вирішили подивитись, який вигляд мають рекламні конструкції на вулицях Великій Бердичівській, Київській та у районі вокзалів.

За нашими спостереженнями, багато бордів таки привели до ладу, і вони, хоч і стоять порожніми, мають досить охайний вигляд. Окрім звичайної реклами продуктів харчування, будматеріалів, служб таксі та забудовників, на деяких щитах залишилися заклики від політичних партій прийти та проголосувати на місцевих виборах 25 жовтня. На інших рекламних конструкціях – слова вдячності виборцям. З’явилися білборди і сітілайти з «правилами коронного етикету» та соціальною рекламою щодо запобігання поширенню коронавірусу.

Який вигляд мали бігборди та сітілайти за три тижні до місцевих виборів, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: білборд реклама рекламний щит  
Матеріали по темі