Фоторепортаж

Обіцяють порядок та закликають приєднуватися: білборди та сітілайти у Житомирі за три тижні до місцевих виборів. Фоторепортаж

6 October 2020, 15:30

Вулиці Житомира рясніють політичною рекламою. Численні білборди, сітілайти та агітаційні намети не дають забути, що чергові місцеві вибори вже скоро – 25 жовтня.

Здається, що зі щитів практично зникла комерційна реклама – більшість носіїв популяризують того чи іншого кандидата або партію, які обіцяють порядок, закликають приєднуватися, говорять про зміни на краще тощо.

Нагадаємо, Житомирська міська територіальна виборча комісія на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року зареєструвала 13 кандидатів на посаду Житомирського міського голови. Хто, звідки, де працює та чим відомий, читайте тут

Також Житомирська МВК зареєструвала списки кандидатів в депутати від 16 партій і 2 жовтня провела жеребкування – партії отримали порядкові номери у виборчому бюлетені.

Хто балотується в Житомирську міську раду, читайте тут, а також тут

Як повідомляв Житомир.info, реклама потенційних кандидатів заполонила центр Житомира ще на початку серпня 2020 року. З білбордів та сітілайтів потенційні кандидати хвалилися здобутками і давали поради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори політика кандидат партія сітілайт білборд реклама  
Матеріали по темі