Фоторепортаж

​На Крошні у Житомирі відкрили амбулаторію, в якій працюватимуть 16 лікарів. Фоторепортаж

18 November 2020, 13:50

У Житомирі 18 листопада на Покровській, 159 відкрили нову амбулаторію №12. Працюватиме заклад сім днів на тиждень, в штаті є 16 лікарів.

«В штат амбулаторії входять 16 лікарів та 16 медичних сестер. Максимальна потужність амбулаторії на обслуговування - 22 тисячі населення, ми можемо перекрити всю Крошню і зачепити деякі найближчі ОТГ. Проєкт планувався довго, було вкладено багато сил, коштів. І в майбутньому ми будемо вдосконалюватись. У нас працюють виключно сімейні лікарі. У нас електронна система, ми виписуємо електронні направлення, електронні рецепти», – зазначив завідувач амбулаторії Олександр Косміна.

Поруч з амбулаторією є оновлена та сучасна стоматологічна поліклініка №2.

За словами заступниці міського голови Марії Місюрової, відкриття амбулаторії на Крошні розвантажить мед заклад на Лесі Українки, оскільки жителям Крошні не зручно було обслуговуватись там.

«Ми переїхали сюди, бо на Лесі Українки великий потік пацієнтів. Це вже 4 така відокремлена амбулаторія. Ми змінили графіки роботи і зараз амбулаторії працюють 7 днів на тиждень. У суботу та неділю будуть чергові лікарі», – зазначила Місюрова.

Як повідомляв Житомир.info, на Крошні нову амбулаторію сімейного лікаря планували відкрити до кінця 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: амбулаторія Крошня лікарі відкриття  
Матеріали по темі