Політика

В Коростенській міській раді депутат, обраний від партії «Слуга народу», відмовився входити до фракції

8 December 2020, 14:35

В Коростенській міській раді сформували фракцію партії «Слуга народу», до якої увійшли лише сім з восьми депутатів від цієї партії.

Про це ввечері 7 грудня повідомив голова фракції, колишній депутат облради від партії УКРОП Віталій Науменко.

«Офіційно зареєстрована фракція «Слуга Народу» в Коростенській міській раді. Це сім депутатів, хоча від ПП «Слуга Народу» пройшло вісім, але один депутат, а це – Віталій Грищенко не захотів бути в нашій команді і це його власний вибір бути позафракційним.Мабуть, це єдиний випадок в нашій області, а можливо і в Україні», - написав Науменко і виклав документи про реєстрацію та склад фракції.



У коментарях до свого допису Віталій Науменко зазначив, що Грищенко потрапив у партійний список випадково, «через Житомир».

За інформацією сайту ЦВК, Віталій Грищенко народився 16.04.1985 р. в Коростені, освіта вища, безпартійний, слюсар локомотивного депо Коростень державного територіального об’єднання, проживає у Коростені. Грищенко був під №27 у партійному списку кандидатів від «Слуги народу» до Коростенської міської ради і переміг на окрузі – за нього проголосували 224 виборці.

Як повідомляв Житомир.info, Коростенська міська територіальна виборча комісія замовила друк бюлетенів та протоколів у Віталія Науменка, який балотувався в мери Коростеня від партії «Слуга народу».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень депутат фракція "Слуга народу" Науменко  
Матеріали по темі