Місто

У День святого Миколая в Житомирській області буде плюсова температура і туман

18 December 2020, 14:07

Упродовж вихідних, що наближаються, 19-20 грудня, в Житомирі та області температура повітря продовжуватиме коливатися: вночі – слабкий «мінус», вдень – невеликий «плюс». Зокрема, в ніч перед Днем святого Миколая, в обласному центрі буде до 1 градуса морозу, а вдень 19 грудня, коли запалюватимуть головну ялинку міста, стовпчик термометра підніметься до +4 градусів.

Про погоду на найближчі дні 18 грудня Житомир.info повідомив Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

19 грудня, субота

По Житомиру – хмарно. Без істотних опадів. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі від 1°C тепла до 1°C морозу, вдень – 2-4°Cтепла.

По області в цілому також утримається хмарна погода. Без істотних опадів. Місцями слабкий туман. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі від 2°C тепла до 3°C морозу, вдень 0-5°C тепла.

20 грудня, неділя

Хмарно. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі від 3°C морозу до 2°C тепла, вдень від 1°C морозу до 4°C тепла.

Подібною погода буде і на початку наступного робочого тижня.

Нагадаємо, 18 грудня працівники КП «Міськсвітло» закінчують прикрашання ялинку на вулиці Михайлівській – цьогорічного головного новорічного символу Житомира. Запалити вогні на ялинці планують ввечері 19 грудня – в День святого Миколая.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж робочого тижня, з 14 по 18 грудня 2020 року, в Житомирі та області утримувалася хмарна погода, однак істотних опадів не було, як і прогнозували синоптики. Стовпчик термометра далеко не відходив від позначки 0°C: температура коливалася від 3 градусів морозу до 3 градусів з позначкою «плюс».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода грудень зима туман  
Матеріали по темі