Події

​Через аварію на Чуднівському мосту в Житомирі перекрили рух та евакуювали жителів двох будинків, - ДСНС

26 December 2020, 16:19

Через перекидання газовоза на Чуднівському мосту в Житомирі перекрили рух транспорту та евакуювали 12 жителів сусідніх будинків.

Про надзвичайну подію 26 грудня повідомила пресслужба ДСНС України.

«26 грудня о 13:58 у м. Житомир по вул. Чуднівська водій газовозу не впорався з керуванням, допустив зіткнення з тролейбусною електроопорою та перекинувся на бік. Жертв та постраждалих немає. Цистерна непошкоджена, травить запобіжний клапан (пропан-бутан, 13 м куб.). Працівниками Нацполіції перекрито рух та евакуйовано 12 жителів з двох прилеглих житлових будинків. Для забезпечення пожежної безпеки від ДСНС залучено 12 чол. особового складу та 3 одиниці техніки», - повідомили рятувальники.

У пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області додали, що для припинення витоку газу на цистерну наклали бандаж.

"26 грудня о 13:58 за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Чуднівській у м. Житомир перекинувся газовоз та збив електроопору. Внаслідок пригоди стався витік газу. Працівники поліції, які прибули за викликом, перекрили рух транспорту в обох напрямках вулиці. Також через загрозу вибуху з прилеглих будинків було евакуйовано 12 осіб. Працівники РЄС знеструмили лінії електропередач. Аби припинити витік газу, рятувальники наклали бандаж на цистерну. Також ними забезпечено пожежну безпеку на місці події. Внаслідок пригоди ніхто не постраждав. На ліквідацію наслідків ДТП було залучено 15 рятувальників та 4 одиниці техніки", - повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Нагадаємо, 26 грудня на Чуднівському мосту в Житомирі перекинулась автоцистерна, стався витік газу.

Як повідомляв Житомир.info, 25 березня на Чуднівському мосту в Житомирі перекинулась вантажівка з бетонозмішувачем і в’їхала у тролейбус, травмувався 7-річний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП автоцистерна газовоз Чуднівський міст ДСНС витік газу евакуація  
Матеріали по темі