Події

На Чуднівській у Житомирі вантажівка з бетонозмішувачем в’їхала у тролейбус, є травмовані (доповнено)

25 March 2020, 17:26

У Житомирі 25 березня на вулиці Чуднівській, поблизу монументу Слави вантажівка з бетонозмішувачем зіштовхнулась з тролейбусом. Вантажівка перекинулась і зачепила тролейбус.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«ДТП на Чуднівській. Бетонозмішувач з тролейбусом. Вантажівка перекинулась на бік. На місці поліція», – розповіли читачі.

У патрульній поліції Житомир.info уточнили, що в ДТП постраждали водій та пасажир тролейбуса.

«О 16.30 год. надійшов виклик, що по вулиці Чуднівській, 49 водій, керуючи вантажним автомобілем Mercedes не вибрав безпечної швидкості, в результаті чого допустив перекидання транспортного засобу та в подальшому допустив зіткнення з тролейбусом, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП двоє осіб: водій тролейбуса та пасажир отримали тілесні ушкодження. На місці працює слідчо-оперативна група також три екіпажа патрульної поліції забезпечують охорону місця події», – зазначили в патрульні поліції.


Близько 18.00 год. на сторінці Міського інформаційного центру у Facebook повідомили, що у ДТП постраждав 7-річний хлопчик.

«Наслідки порушення правил дорожнього руху.
Відео звіт про ДТП, за участю громадського транспорту – тролейбусу та бетономішалки, що сталася 25.03.2020 о 16:10 року в м.Житомирі в районі Чуднівського мосту в м.Житомирі. Про подію одразу були проінформовані відповідні служби.
Як наслідок: хлопчик 7 років, доставлений в обласну дитячу лікарню. Стан дитини задовільний. Також пошкодження отримала і водій тролейбусу, але від госпіталізації відмовилась. Водій бітономішалки – не постраждав», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 24 березня на майдані Соборному у Житомирі зіштовхнулись Chevrolet та Opel.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Чуднівська вантажівка тролейбус поліція  
Матеріали по темі