Фоторепортаж

Дорослі з мітлами, діти з лопатками та купа техніки на Михайлівській: засніжений центр Житомира. Фоторепортаж

15 January 2021, 14:48

На календарі – «екватор» зими, і найхолодніша пора року нарешті повстала у Житомирі у всій своїй красі – захурделила снігом і затріщала морозами. Ближче до опівдня 15 січня термометр у центрі міста показував -10°C, а за прогнозами синоптиків на вихідних у області очікується до 23 градусів морозу.

Містяни тішаться сніговою та морозною погодою, багато хто навіть не кутається: на вулицях можна побачити людей без шапок і рукавиць.

Проте чи не найбільше снігу радіють діти і, не зважаючи на мороз, гуляють вулицями з іграшковими лопатками та охоче «відкидають» сніг, «допомагаючи» комунальникам.

До слова, вдень 15 січня тротуари на головних вулицях міста були досить добре розчищені, скрізь можна зустріти комунальників з лопатами. На своїх територіях прибирають і працівники закладів у центрі міста. У дворах також розчищені доріжки для пішоходів. У скверах сніг відкинули і на «шляхах» до лавочок.

Варто зазначити, що на центральних вулицях проїжджа частина розчищена досить добре. А на пішохідній Михайлівській близько 12-ї дня ми нарахували 7 одиниць техніки: працівники КП «УАШ» розчищали та вивозили сніг машинами.

Нагадаємо, 15 січня заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук відзвітував, що на вулицях міста працює 18 одиниць техніки та близько 400 працівників. За ніч висипали 300 тонн протиожеледних матеріалів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зима сніг мороз  
Матеріали по темі