Суспільство

Погода у Житомирській області на останні вихідні березня: до 13 градусів тепла і дощ

26 March 2021, 14:20

Наприкінці третьої декади березень згадав, що він таки весняний місяць, і його останні вихідні потішать житомирян та жителів області доволі теплою погодою. Так, за прогнозами синоптиків, у денні години повітря прогріється до +13°C, проте знадобляться парасольки – очікується дощ.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

27 березня, субота

По Житомиру – мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-західний з переходом на південний, 3-8 м/с. Температура вночі 0-2°C тепла, вдень 10-12°C тепла.

По області також утримається мінливо хмарна погода. Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний з переходом на південний, 3-8 м/с. Температура вночі від 4°C тепла до 1°C морозу, вдень 8-13°C тепла.

28 березня, неділя

Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень дощ. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4°C тепла до 1°C морозу, вдень 5-10°C тепла.

Подібною має бути погода і на початку наступного тижня: до +14°C, невеликі дощі.

Нагадаємо, в останні вихідні березня Україна переходить на літній час: у ніч з суботи на неділю, 28 березня, о 3-ій ночі стрілки годинника необхідно перевести на одну годину вперед.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода березень весна дощ  
Матеріали по темі