Фоторепортаж

У Житомирі 119 майбутніх поліцейських закінчили навчання з підготовки. Фоторепортаж

9 April 2021, 13:31

У Державній установі «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських» 9 квітня відбулися урочисті заходи з нагоди випуску поліцейських, яких вперше прийнято на службу до поліції.

Випускники Житомирського навчального центру підготовки поліцейських продемонстрували навички своїх службових собак із загального та спеціального курсу дресувань.

«У нас це перший випуск: 4 групи, 119 слухачів, з них 40 - дівчат (34%), 2 підрозділи превентивної діяльності (дільничі), група кінологів і група патрульних. Навчальних дисциплін дуже багато, всі обв’язково вивчають кримінальне право, адміністративне право, правила дорожнього руху, закон України про національну поліцію і дуже багато предметів, у деяких їх і по 45 і більше. Період пандемії це не дуже гарний час для навчання. Ми знаємо, що в нас в області введено стан карантину, але все ж таки ми організували навчання з дистанційними технологіями і ту програму, яку повинні опанувати слухачі, вони її зробили, все що було заплановано, то все ми виконали. З цього випуску у нас 4 відмінники, це ті, що закінчили з відзнакою. Середня статистика показує достатній рівень знань», – розповіла перший заступник начальника ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських» поліції Наталія Чабанюк.

Як повідомляв Житомир.info, 22 березня патрульна поліція Житомирської області відзначала 5 річницю з дня створення. Фоторепортаж з урочистостей дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліцейські навчання навчальний центр випуск  
Матеріали по темі