Фоторепортаж

У Житомирі патрульна поліція відзначає перший ювілей – 5 років з дня створення. Фоторепортаж

22 March 2021, 15:11

22 березня патрульна поліція Житомирської області відзначає 5 річницю з дня створення. Саме цього дня у 2016 році на майдані Корольова нові патрульні склали присягу на вірність народу України та заспівали Гімн.

Свій перший ювілей патрульна поліція Житомирської області святкувала негучно: працівники зібралися на подвір’ї управління на вулиці Покровській, де їх привітав начальник ГУНП в Житомирській області, а також керівництво міста й області. З нагоди свята вони нагородили патрульних пам’ятними відзнаками та грамотами.

Нагадаємо, 22 березня 2016 року в Житомирі запрацювала патрульна поліція. У той день копи склали присягу і вже ввечері вирушили на перше чергування. До служби приступили 229 працівників. Планувалося, що кожного дня на вулиці Житомира виїжджатиме 18 екіпажів. Дехто з новоспечених поліцейських тоді розповідав, як патрулюватимуть місто.

У березні 2017 року патрульна поліція Житомирської області відзначала першу річницю створення. Святкові заходи відбувались в обласній філармонії.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2016 року в Житомирі вперше відзначили День Національної поліції. З нагоди свята у центрі міста влаштували виставку, тож кожен з житомирян поміряти бронежилет, посидіти на поліцейському мотоциклі, дізнатися про зброю та засоби безпеки, погладити справжнього поліцейського собаку та зробити селфі на пам’ять. Фоторепортаж святкувань тут, а відео сюжет – тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний  
Матеріали по темі