Події

Дві ДТП у Житомирі: комунальний ЗІЛ потрощив паркан, а нетверезий водій на Mazda влетів у купу будматеріалу

10 April 2021, 11:56

На вулиці Святослава Ріхтера у Житомирі 10 квітня вантажівка ЗІЛ в’їхала у паркан приватного будинку.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«На вулиці Ріхтера, 95 водій, 1960 року народження, керуючи автомобілем ЗІЛ, не врахував швидкості і дистанції та допустив наїзд на паркан за вказаною адресою», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

ДТП минулася без потерпілих, на водія скали протокол за статтею 124 КУпАП, а також винесли постанову за ч. 3 статті 121 КУпАП (правоохоронці встановили, що автомобіль вчасно не пройшов технічного контролю).

З фото, наданих пресслужбою патрульної поліції, видно, що автомобіль ЗІЛ належить КП «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради: на кабіні вантажівки є відповідна позначка.

Фото пресслужби патрульної поліції

До слова, автомобіль з відповідними номерними знаками був на знімку сайту «20 хвилин Житомир» у червні 2020 року: тоді видання писало про роботу КАТП й показало автопарк підприємства (вантажівка, яка потрапила в ДТП, на фото перша справа):

Фото сайту «20 хвилин Житомир» з публікації від 12.06.2020

А 9 квітня патрульні зафіксували у Житомирі чергову дорожньо-транспортну пригоду за участю п’яного водія. Так, за інформацією патрульних, 19-річний юнак, керуючи автомобілем Mazda, скоїв наїзд на перешкоду. Внаслідок цього автомобіль отримав механічні пошкодження, на щастя, в ДТП ніхто не постраждав. Алкотестер Drager підтвердив стан алкогольного сп’яніння водія – 1,53 проміле.

На світлинах, наданих пресслужбою патрульної поліції, – автомобіль стоїть у купі будматеріалу, ймовірно, гранвідсіву.

Фото пресслужби патрульної поліції

Як повідомляв Житомир.info, 9 квітня 2021 року на вулиці Леха Качинського у Житомирі сталося дві дорожньо-транспортні пригоди на одному місці. Штовханину автомобілів зафіксували камери вуличного відеоспостереження. Внаслідок ДТП рух вулицею був ускладнений.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вантажівка  
Матеріали по темі