Події

На Чуднівській у Житомирі зіткнулися ВАЗ, Mitsubishi та Hyundai, госпіталізували 17-річну пасажирку

10 April 2021, 18:20

По обіді 10 квітня на Корбутівці у Житомирі сталася подвійна дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися автомобілі ВАЗ, Mitsubishi та Hyundai. Внаслідок ДТП постраждала 17-річна пасажирка ВАЗівки, її госпіталізували.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

ДТП трапилася на Чуднівській, 96, навпроти ДУ «Житомирська політехніка».

«Близько 15:12 год. надійшов виклик про те, що на вулиці Чуднівській, напроти університету, сталося ДТП за участю автомобілів Hyundai, Mitsubishi Galant та ВАЗ 2101. Прибувши за вказаною адресою, патрульні встановили, що водій автомобіля ВАЗ, 2002 року народження, житель одного з сіл колишнього Черняхівського району, не вибрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції і здійснив зіткнення з Mitsubishi, яким керував житомирянин 1977 року народження. Він зупинився перед зустрічним транспортним засобом. І внаслідок удару від ВАЗівки Mitsubishi механічно здійснив наїзд на Hyundai під керуванням місцевого жителя 1994 року народження. У результаті ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. А 17-річна житомирянка, пасажирка автомобіля ВАЗ, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована швидкою допомогою до обласної дитячої лікарні, що в с. Станішівка», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

На місце події патрульні викликали слідчого по ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 10 квітня 2021 року на вулиці Святослава Ріхтера у Житомирі комунальний ЗІЛ в’їхав у паркан приватного будинку, а 9 квітня нетверезий юнак на Mazda вскочив у купу будматеріалу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вул.Чуднівська Корбутівка  
Матеріали по темі