Події

На трасі Київ – Чоп після зіткнення з ВАЗ і відбійником перекинулася фура та перекрила дорогу на Житомир, є травмовані

16 April 2021, 22:53

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області, біля села Мартинівка (колишній Пулинський район), ввечері 16 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів DAF та ВАЗ: вантажівка зіткнулася з легковиком, а потім врізалася у колесовідбійник. Внаслідок цього фура перекинулася та перекрила дві смуги руху в напрямку Житомира. Водій DAF травмувався, його госпіталізували.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

Повідомлення про ДТП з потерпілими на ділянці траси з Новограда-Волинського до Житомира патрульні отримали о 21:10 год. Свідки, зокрема, розповіли, що в результаті зіткнення водія фури затисло в кабіні. Тож на місце викликали рятувальників та медиків.

«На 172 кілометрі автодороги М-06 48-річний водій автомобіля DAF з напівпричепом SCHMITZ не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2107 під керуванням 36-річної водійки. Після цього вантажний автомобіль здійснив наїзд на колесовідбійник та перекинувся, перекривши при цьому дві смуги руху в напрямку міста Житомира. Потерпілого водія було госпіталізовано до приїзду екіпажу», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, 14 квітня 2021 року на трасі Київ – Чоп у Житомирській області громадянин Молдови, керуючи вантажним автомобілем Mercedes-Benz, збив електроопору, кілька дорожніх знаків та колесовідбійник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ-Чоп фура вантажівка ВАЗ  
Матеріали по темі