Події

​На Вінниччині житель Житомирської області силоміць затягнув незнайому дівчину до лісосмуги і намагався зґвалтувати

19 April 2021, 15:57

Поліція завадила жителю Житомирської області зґвалтувати 21-річну дівчину, яку він силоміць затягнув до лісосмуги. Подія сталася надвечір 18 квітня у Хмільницькому районі Вінницької області.

Про це 19 квітня повідомила пресслужба ГУНП у Вінницькій області.

«Злочин стався ввечері 18 квітня на території Глуховецької територіальної громади. Нетверезий зловмисник напав на потерпілу та затягнув її у лісосмугу. Правопорушником виявися неодноразово судимий за аналогічні злочини житель Житомирської області», - йдеться у повідомленні.

Близько 21.00 години до поліції звернувся 43–річний житель Хмільницького району з повідомленням про злочин. Чоловік повідомив, що неподалік залізничного вокзалу у лісосмузі невідомий чоловік намагається зґвалтувати його доньку.

Як розповів керівник відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції Роман Андрущак, прибувши на місце злочину, поліцейські затримали зловмисника, якого тримав заявник. Під час спілкування з 21-річною потерпілою з’ясувалось, що, вийшовши з потягу, на неї напав невідомий. Він наніс їй кілька ударів та, погрожуючи розправою, затягнув у лісосмугу, де намагався зґвалтувати. Дівчині вдалося зателефонувати батькові, який на власній автівці кинувся їй на допомогу. Дорогою він зателефонував до поліції.

«Зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За цим фактом слідством відкрито провадження за ч.2 с. 15, ч.2 ст. 152 кримінального кодексу України (замах на зґвалтування). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 10 років», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 7 квітня 2021 затримали 28-річного жителя Коростенського району, якого підозрюють у зґвалтуванні сестри-школярки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зґвалтування ґвалтівник  
Матеріали по темі