Здоров'я

​Головний санітарний лікар назвав регіони, які вийдуть з червоної зони наступного тижня, Житомирської області в переліку немає

24 April 2021, 10:52

Упродовж останнього тижня квітня п’ять областей і місто Київ мають вийти з «червоної зони».

Про це ввечері 23 квітня на своїй сторінці у соцмережі повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

«І ще трішки приємного. За нашими прогнозами впродовж наступного тижня будуть виходити з червоного рівня Львівська, місто Київ (з дня на день), Київська, Запорізька, Одеська та Полтавська області», - йдеться у дописі Віктора Ляшка.

Житомирської області, в якій червоний рівень епіднебезпеки впровадили ще 3 березня (понад 7 тижнів тому), в опублікованому переліку немає.

Рівні епідемічної небезпеки станом на 22 квітня

Індикаторні показники для визначення регіонів зі значним поширенням коронавірусу станом на 23 квітня 2021 тут: oznaky_23042021.

Нагадаємо, на території житомирської громади хочуть встановити «помаранчевий» рівень епіднебезпеки: враховуючи зменшення кількості хворих на COVID-19, міська комісія з питань ТЕБ і НС 22 квітня 2021 прийняла рішення звернутися до обласної комісії щодо перегляду зональності. Цього ж дня було прийнято рішення дозволити кафе та ресторанам відкрити літні майданчики з 24 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 19 квітня 2021 року перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко зауважила, що динаміка захворюваності на COVID-19 в області поліпшується, тож можна очікувати, що регіон незабаром вийде з червоної зони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 червона зона карантин  
Матеріали по темі