Місто

Замість «лінійки» – танцювальні змагання між класами: як в одній із житомирських шкіл відсвяткували Останній дзвоник

27 May 2021, 13:06

Цьогоріч навчальний рік у школах Житомира завершується 28 травня. Формат і дату святкування Останнього дзвоника адміністрації шкіл обирають самостійно.

Зранку 27 травня відзначили свято Останнього дзвоника у ЗОШ №19. Замість звичної «лінійки» тут влаштували танцювальні змагання між класами.

Через погодні умови захід перенесли до спортивної зали.

«Ми планували провести свято Останнього дзвоника на великому стадіоні, нашому футбольному полі, щоб була вся школа. Але що сталося, те сталося: погодні умови внесли корективи у свято. Ми розпланували на випадок такої ситуації свято в декілька етапів. Зараз у нас було свято для учнів 9-10 класів, і далі кожні пів години у нас пройде вся школа. В такому форматі незвичному для свята Останнього дзвоника, але дітям цікаво. Для випускників 11 класів у нас окремо буде, але не сьогодні у зв'язку з тим, що завтра них буде сесія зовнішнього незалежного оцінювання з математики», – розповіла директорка ЗОШ № 19 Лариса Білоконь.


Нагадаємо, у 2020 році через коронавірус департамент освіти міської ради рекомендував житомирським школам не проводити Останні дзвоники та випускні вечори.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Останній дзвоник школа школа №19  
Матеріали по темі