Влада

Мер Житомира скликає чергову сесію міськради: у порядку денному – 77 питань

2 June 2021, 14:06

Міський голова Сергій Сухомлин скликає чергову сесію Житомирської міської ради на 17 червня.

Відповідне розпорядження мер підписав 2 червня.

«Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати восьму сесію Житомирської міської ради восьмого скликання 17 червня 2021 року о 09:00 годині в залі засідань міської ради», – йдеться у розпорядженні.

Скріншот з першої сторінки розпорядження міського голови

На розгляд вноситься 77 питань. Зокрема, на сесії планують заслухати звіт про виконання бюджету Житомирської міської територіальної громади за І квартал 2021 року; розглянути питання про приватизацію ряду нежитлових приміщень, а також про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території міської ТГ.

У «Різному» мають заслухати інформацію керівника Житомирської окружної прокуратури Олександра Башинського про результати діяльності Житомирської місцевої прокуратури на території Житомира за 5 місяців 2021 року.

Повний перелік питань порядку денного дивіться тут

Нагадаємо, попередня сесія Житомирської міськради (позачергова) відбулася 17 травня 2021 року. Під час сесії, зокрема, депутати виділили 8,5 млн грн співфінансування на сквер та флагшток на майдані Соборному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада  
Матеріали по темі