Фоторепортаж

​Як у Житомирі ремонтують водогін, поки відключене водопостачання. Фоторепортаж

4 June 2021, 16:54

У Житомирі 3 червня о 22:00 призупинили міське водопостачання через ремонтні роботи. Ці ремонтні роботи дозволять розпочати реконструкцію північного магістрального трубопроводу.

Поки ми всі потерпаємо від нестачі води та чекаємо, коли вона з’явиться, 56 працівників, 31 одиниця техніки замінює відпрацьоване обладнання на 8 об’єктах.

Житомир.info вирішив подивитися, як проходить ремонт водопроводу.

По коліна, а то і по пояс у воді, люди працюють на об’єктах не покладаючи рук.

Працівники розповідають, що спочатку зливали воду з мережі, а вже о 6 ранку бригади водоканалу приступили до роботи з технічного переоснащення водопровідних камер і колодязів. Зараз вже демонтували старі засувки і розпочалося встановлення нової запірної арматури.

Вони соромляться давати коментарі та показувати брудні спрацьовані руки в камеру, проте не на камеру розповідають, що їм дуже бракує розуміння від житомирян: "Знаєте, якби люди просто розуміли, що ми працюємо для них, намагаємося все зробити, як найкраще і якнайшвидше, то ентузіазму у нас було б ще більше".

Вони не зважають на дрібні поранення на руках, холодну воду та палюче сонце. Хлопці обіцяють, що встигнуть вчасно і навіть раніше, бо багато робіт вже закінчили.

Нагадаємо, що водопостачання буде поновлено у ніч з 4 на 5 червня, проте пити воду можна буде лише 6 червня після 23:00, бо одразу після проведення робіт із заміни запірної арматури буде відбуватися промивка та дезінфекція водопровідних мереж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал водогін ремонт  
Матеріали по темі