Події

На трасі Київ – Чоп неподалік Житомира Toyota врізалася у бетонний блок

3 July 2021, 13:15

Біля села Кам’янка Житомирського району 3 липня сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль в’їхав у бетонний блок.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області підтвердили інформацію, зазначивши, що на місце автопригоди виїжджала «швидка», однак від госпіталізації водій і пасажири відмовились.

«ДТП сталася близько 10:00 год. 3 липня на автодорозі М06, біля села Кам'янка. На місці було встановлено, що водій, 1954 року народження, керуючи автомобілем Toyota Corolla, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бетонний блок дорожнього обладнання», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Внаслідок ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками. Окрім транспортного засобу, інше майно пошкоджень не зазнало. На місце події приїжджала бригада швидкої медичної допомоги. Однак водій та пасажири відмовилися від госпіталізації, адже травм не отримали.

Як повідомляв Житомир.info, 1 липня 2021 року на трасі Київ – Чоп у Житомирській області перевернулася фура та перекрила рух у напрямку Києва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп Кам’янка  
Матеріали по темі