Місто

На виконкомі затвердили план заходів до Дня прапора і 30-ї річниці Незалежності та обговорили перекриття руху в центрі Житомира

19 August 2021, 12:00

19 серпня під час позачергового засідання виконкому затвердили план заходів до Дня Державного Прапора та 30-тої річниці Незалежності України.

Зокрема на житомирян чекає: урочисте підняття Державного прапора, парад, відкриття магістрату та літературно-музичний марафон.

У святкові дні в центрі міста частково перекриють рух транспорту, розповів заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

«23 серпня з 9 до 10 години буде перекритий майдан Соборний. Більше жодну з вулиць 23 серпня перекривати не будуть. А 24 серпня буде перекрита вул. Велика Бердичівська – від пам’ятника Шевченку до майдану Соборного, вул. Київська – від перехрестя з вул. Покровською до майдану Соборного та вул. Перемоги – від скверу Ольжича до майдану Соборного. Перекриття буде незначне протягом години, з 10 до 11 години», — зазначив Олександр Шевчук.

Начальниця управління культури Житомирської міської ради Ілона Колодій зазначила: на святкування з бюджету міста витратять 250 тисяч гривень.





Нагадаємо, розпорядженням Кабінету міністрів від 31 травня 2021 року затверджений план заходів з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України. Зокрема, 24 серпня у Києві заплановано проведення урочистого концерту та параду військ на вул. Хрещатик та Майдані Незалежності (з прольотом авіації у складі повітряної колони сил безпеки і оборони та збройних сил країн-партнерів), артилерійського салюту на Трухановому острові.

Як повідомляв Житомир.info, 9 серпня 2021 на майдані Соборному в Житомирі встановили 50-метровий флагшток, на якому до Дня незалежності замайорить прапор розміром 14х8.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День незалежності День прапора план заходів перекриття руху  
Матеріали по темі