Політика

У Житомирі медики отримали відзнаки від народного депутата Сергія Кузьміних та міністра Віктора Ляшка

21 August 2021, 13:45

За сприяння народного депутата Сергія Кузьміних у Житомирі відбулися урочистості до 30-ї річниці незалежності України, де відзначили медичних працівників із різних куточків області.

Народний депутат Сергій Кузьміних подякував медикам за плідну працю та вручив шістнадцять відзнак за професіоналізм.

«Хочеться відзначити працю медиків і подякувати їм. У пандемію вони пройшли важкий шлях, не здалися, не зламалися, а навпаки розвиваються, тому хочеться подякувати їм. Ми чудова нація, дійсно багато чого домоглися. Вітаю усіх зі святом та бажаю пам’ятати, що всі ми – українці», – говорить Сергій Кузьміних.


На нагородження завітав й міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, який вручив 9 відзнак від міністерства. А також нагадав, що вакцинація – це єдиний ефективний спосіб подолання пандемії COVID-19.

«Встаємо зі зручних стільців та йдемо вакцинуватися. Сьогодні в країні на залишках є 7 млн доз вакцини, до кінця серпня привеземо ще 2,5 млн доз. У вересні як мінімум 6,5 млн доз вакцини надійде», – розповідає міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Самі медики запевняють, така увага не лише приємна, а й необхідна, адже так вони бачать, що їхню роботу цінують.

«Держава пам’ятає про медпрацівників, міністр приїхав. Така підтримка важлива, адже працювати досить важко. Так, зараз ми вже більш готові, покращилося фінансування, є засоби захисту, ліки, кисень. Ми готуємося до нової хвилі, ми вже не такі, як минулого року. сьогодні приїхав сам міністр, і отримати нагороду з рук міністра – це серйозна нагорода, я нею пишаюся», – каже директор КНП «Чуднівська лікарня» Чуднівської міської ради Ігор Лукашенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сергій Кузьміних нардеп відзнака медики міністр  
Матеріали по темі