Місто

​Патрульні нагадують водіям про перекриття руху транспорту в центрі Житомира

22 August 2021, 11:00

У Житомирі 23 та 24 серпня у зв'язку з святкуванням Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України буде перекрито рух транспортних засобів на майдані Соборному, Великій Бердичівській, Київській та Перемоги.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

23 серпня, з 5:00 до 12:30 години, буде частково обмежений рух на майдані Соборний.

24 серпня, з 10:00 до 11:30 години, у зв'язку з проведенням урочистого параду, що почнеться з трьох напрямків планується тимчасове обмеження руху транспортних засобів на майдані Соборному та за наступними маршрутами:

  • вул. Велика Бердичівська — від пам’ятника Тарасу Шевченку до майдану Соборного; вул. Київська — від перехрестя вулиці Покровської та Київської до майдану Соборного;
  • вул. Перемоги — від скверу Ольжича по вулиці Перемоги до майдану Соборного.

Після проходження колони рух на попередньо вказаних вулицях відновлюватиметься.

«Інспектори патрульної поліції здійснюватимуть контроль за безпекою дорожнього руху. Задля уникнення значного скупчення автомобілів та утворення заторів рекомендуємо водіям врахувати тимчасові зміни у русі та завчасно спланувати свій маршрут», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 23 та 24 серпня у Житомирі відбудуться святкові заходи з нагоди 30-ї річниці Незалежності України: урочисте підняття Державного прапора, парад, відкриття магістрату та літературно-музичний марафон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перекриття руху святкування День незалежності патрульні  
Матеріали по темі