Місто

Сотні житомирян зібралися разом на святі українського стяга. Майдан Соборний з висоти

23 August 2021, 12:30

З оркестром, танцями та вітанням від президента з допомогою засобів відеозв’язку – так у Житомирі відзначили День Державного Прапора України.

Зранку на майдані Соборному зібралося кілька сотень людей. Урочиста частина почалася з підняття велетенського стяга та виконання гімну.


Далі представники обласної та місцевої влади привітали містян з державним святом та нагородили видатних житомирян і військовослужбовців.

Синьо-жовтий стяг – це символ нашої Незалежної держави, кажуть маленькі та дорослі житомиряни.

«Жовто-блакитний прапор – це наша історія, це те, за що наші сини, батьки борються, за Незалежність України. Бо, знаєте, у родині ні від чого не залежній, а тільки від себе та свого серця, – є лад, і тоді буде лад у країні», – говорить Лариса.

«Я живу в Україні і я знаю, наскільки важливий для мене цей прапор. Він обороняє мою державу, а ще він гарний», – каже Іван.

Фоторепортаж з Дня Прапора дивіться тут

Нагадаємо, 19 серпня 2021 року під час позачергового засідання виконкому затвердили план заходів до Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України.

Як повідомляв Житомир.info, 9 серпня 2021 на майдані Соборному в Житомирі встановили 50-метровий флагшток, на якому до Дня незалежності замайорить прапор розміром 14х8.

Як у Житомирі День Прапора відзначали у 2020 році, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День прапора майдан Соборний флагшток  
Матеріали по темі